Категоризація гірськолижних комплексів - Вусатюк, Н. А. (КНУБА, 2008)
У статті дається стислий опис проблеми категоризації гірськолижних комплексів та пропонується нова класифікація на основі закордонного досвіду в даній сфері.
Keywords: комплекси гірськолижні; категоризація комплексів; досвід зарубіжний; 711. 455"324"; 725.75"324"