Аналіз екологічних вимог при проектуванні дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Малий, О. В.
Кащенко, Т. О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
В статті розглянуті питання пов’язані з екологічними проблемами та їх зв’язок з архітектурною діяльністю, та, зокрема, з проектуванням дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Розглянуті екологічні стандарти, в основі яких лежить метод LCA (LifeCycleAssessment) - оцінка екологічних, економічних і соціальних впливів на навколишнє середовище на всьому життєвому циклі будівель та їх компонентів, що поширені закордоном. Розглянуто екологічні вимоги, які зараз висуваються при проектування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Наведені приклади реалізованих сучаснихпроектів дитячих закладів.
Опис
Ключові слова
архітектура, екологія, сталий розвиток, архітектурне середовище, дитячі заклади, оздоровлення та відпочинок, кафедра архітектурного проектування цивільних будівель і споруд
Бібліографічний опис
Малий О. В. Аналіз екологічних вимог при проектуванні дитячих закладів оздоровлення та відпочинку / О. В. Малий, Т. О. Кащенко // Енергоефективність в будівництві та архітектурі : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; відп. ред. П. М. Куліков. – Київ, 2017. - Вип. 9. - С. 150-154. – Бібліогр. : 11 назв.
Зібрання