Економічне управління інноваціями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Автори
Федоренко, В.Г.,
Тимофеев, Ю.Е
Федоренко, С.В.
Василенко, Л.О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
ДКС центр
Анотація
У монографії висвітлені питання, пов'язані з поглибленням теорії і методології формування інноваційної політики на рівні підприємств з урахуванням специфіки розвитку економіки України, а також на з розробкою теоретико - методичних основ та практичних рекомендацій щодо формування, реалізації й оцінки інноваційної стратегії та визначення її впливу на показники діяльності підприємств. Під час дослідження, зокрема, проаналізовано сучасний стан інноваційної діяльності підприємств легкої промисловості і виявлено фактори, які впливають на цей процес, розроблено методичний підхід до формування й оцінки інноваційного потенціалу та інноваційної активності промислових підприємств, визначено вплив запропонованої інноваційної стратегії на рівень інноваційного потенціалу, інноваційної активності та кінцеві показники діяльності підприємств, тощо. Розраховано на наукових працівників, керівників, державних службовців, фахівців, менеджерів підприємств і фінансових установ, викладачів, аспірантів, студентів, а також широке коло читачів.
Опис
Ключові слова
кафедра менеджменту в будівництві, кафедра охорони праці та навколишнього середовища, інноваційна політика, економіка України, діяльність підприємств
Бібліографічний опис
Економічне управління інноваціями : монографія / В. Г. Федоренко [та ін.] ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; Екон. школа академіка УАН В. Г. Федоренка ; за ред. В. Г. Федоренказа. — Київ.: ДКС Центр, 2020. - 372 с.