Визначення вимушених поперечних коливань пуансонів установок для виробництва багатопустотних плит

Ескіз

Дата

2010

Автори

Назаренко Іван Іванович
Шепелюк А. М.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

КНУБА

Анотація

У практиці виробництва збірного залізобетону в Україні широке застосування отримали багатопустотні панелі, які призначені для несучої частини перекриття будівель і споруд. Пояснюється це тим, що існуючі віброустановки для виробництва панелей працюють в режимах, які не відповідають заданим технологіям, витрачають на робочий процес значну кількість енергії, мають низьку продуктивність і надійність збірних одиниць і деталей установок. Вирішення проблеми можливе на достатньо коректному врахуванні дійсних коливань не тільки установки, а і пустотоутворювачів.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і обладнання технологічних процесів, поперечні коливання, пуансони, виробництво, багатопустотна плита, збірний залізобетон

Бібліографічний опис

Назаренко І. І. Визначення вимушених поперечних коливань пуансонів установок для виробництва багатопустотних плит / І. І. Назаренко, А. М. Шепелюк // Техніка будівництва : наук.-техн. журн. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. І. І. Назаренко. - Київ : КНУБА, 2010. - № 25. - С. 58 - 62. – Бібліогр. : 2 назви.

Зібрання

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.dataset

item.page.dataset