Розробка ДБН «Інженерний захист територій, будівель і споруд від зсувів та обвалів. Основні положення» та ДСТУ-Н «Інженерний захист територій, будівель і споруд від зсувів та обвалів» до нього

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Автори
Слюсаренко, Ю. С.
Калюх, Ю. І.
Шумінський, В. Д.
Титаренко, В. А.
Трофимчук, О. М.
Кліменков, О. А.
Берчун, Я. О.
Зоценко, М. Л.
Винников, Ю. Л.
Великодний, Ю. Й.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
ДНДІБК
Анотація
Будівництво значної кількості об’єктів відбувається на територіях, де можливі прояви небезпечних інженерно-геологічних процесів, в тому числі зсувів та обвалів. Тому при проектуванні і будівництві об’єктів на схилах слід вирішувати питання інженерного захисту території, будівель і споруд від цих процесів.
Опис
Ключові слова
кафедра геотехніки, нормативні документи, зсув, обвал, стійкість, інженерний захист
Бібліографічний опис
Розробка ДБН «Інженерний захист територій, будівель і споруд від зсувів та обвалів. Основні положення» та ДСТУ-Н «Інженерний захист територій, будівель і споруд від зсувів та обвалів» до нього / Ю. С. Слюсаренко, Ю. І. Калюх, В. Д. Шумінський та ін. // Будівельні конструкції : зб. наук. праць / Київ. Державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» ; гол. ред. П. І. Кривошеєв. – Київ : «ДНДІБК», 2016. – Вип. 83 : в 2 кн. - Кн. 1. – С. 195 – 205. – Бібліогр. : 7 назв.
Зібрання