Ринкові засади ефективності інвестицій в житловому будівництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Автори
Федосова, Олена Василівна
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Показано, що житлове будівництво в Україні розвивається дуже повільно і це не дає можливості задовольнити платоспроможний попит населення на житлову площу. Потрібні інвестиції, які мають різні ефективність в державній, колективній, приватній та кооперативній власності. Необхідно змінювати соціально-економічні чинники розвитку галузі з метою підвищення життєвого рівня населення. Для підвищення ефективності і контролю розвитку галузі і країни в цілому, слід ввести в дію систему моніторингу по введенню в експлуатацію житлових будинків.
Опис
Ключові слова
кафедра технології будівельного виробництва, житлове будівництво в Україні, попит населення на житло, інвестиції, соціально-економічні чинники, розвитк будівельної галузі
Бібліографічний опис
Федосова О. В. Ринкові засади ефективності інвестицій в житловому будівництві / О. В. Федосова // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2008. - Вип. 30. - С. 434 - 440. – Бібліогр. : 4 назви.
Зібрання