Деякі аспекти планування території регіонів в сучасних умовах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Автори
Айлікова, Г. В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Наведено пропозиції по визначенню основних напрямків та тенденцій розроблення схем планування території регіонального рівня в сучасних умовах з метою формування оптимального життєвого простору регіонів та створення передумов для їх розвитку. Відмічається, що перед містобудівними роботами по плануванню територій на регіональному рівні сьогодні ставляться задачі, які раніше не були характерними для традиційних робіт такого типу, і що управління простором життєдіяльності конкретного регіону повинно містити одночасно елементи централізованого та децентралізованого управління.
Опис
Ключові слова
кафедра міського господарства, тенденція, територія регіонів, життєвий простір, життєдіяльність, управління простором, централізоване та децентралізоване управління
Бібліографічний опис
Айлікова Г. В. Деякі аспекти планування території регіонів в сучасних умовах / Г. В. Айлікова // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2015. - С. 4-9. - Бібліогр. : 7 назв.
Зібрання