Особливості державної реєстрації санітарно-захисних зон в Україні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Петраковська, О. С.
Трегуб, М. В.
Трегуб, Ю. Є.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Систематизовано чинні вимоги до реєстрації земельних ділянок та прав на них. Визначено необхідність реєстрації санітарно-захисних зон в Україні, як одного з виду обмеження. На підставі чинного порядку реєстрації земельних ділянок та прав на них розроблені пропозиції щодо процедури державної реєстрації обмежень земельних ділянок у Державному земельному кадастрі та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обмежень в Державному реєстрі прав.
Опис
Ключові слова
кафедра землеустрою і кадастру, державний земельний кадастр, державна реєстрація, санітарно-захисна зона, нерухоме майно, государственный земельный кадастр, государственная реестрация, санитарно-защитная зона, недвижимость, State Land Cadastre, State Registration of Property, buffer zone, real-estate property
Бібліографічний опис
Петраковська О. С. Особливості державної реєстрації санітарно-захисних зон в Україні / О. С. Петраковська, М. В. Трегуб, Ю. Є. Трегуб // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. – Київ : КНУБА, 2017. – Вип. 64. – С. 297-305. - Бібліогр. : 12 назв.
Зібрання