Electronic Kyiv national build and architectural university Repository

Аналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка»

Show simple item record

dc.contributor.author Юрченко, В. М.
dc.contributor.author Юдічева, О. П.
dc.contributor.author Захарченко, П. В.
dc.date.accessioned 2021-01-21T12:31:54Z
dc.date.available 2021-01-21T12:31:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Юрченко В. М. Аналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка» / В. М. Юрченко, О. П. Юдічева, П. В. Захарченко // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. / Полтав. ун-т економ. і торгівлі. – Полтава: ПУЕТ, 2018. – С. 123 – 126. - Бібліогр. : 2 назви. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-966-184-306-5
dc.identifier.uri http://repositary.knuba.edu.ua//handle/987654321/7052
dc.description.abstract Вивчено особливості інгредієнтного складу сухої молочної суміші для дітей віком від народження до 6 місяців «Малютка» (виробник − ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»). Зроблено висновки про те, що виробник враховує особливості травлення і обміну речовин діток до року. Для цього в суміші включають спеціальні компоненти (таурин, L-карнітин, інозитол, цинк), які допомагають організму малюка правильно розвиватися, покращувати роботу систем і органів, і боротися з інфекціями uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher ПУЕТ uk_UA
dc.subject кафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництві uk_UA
dc.subject інгредієнтний склад uk_UA
dc.subject сухі молочні суміші uk_UA
dc.subject сироваткові білки uk_UA
dc.subject казеїн uk_UA
dc.subject таурин uk_UA
dc.subject L-карнітин uk_UA
dc.title Аналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка» uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.subject.udc 637.1/.3:613.22]:006.83 uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account