До питання застосування інноваційних будівельних матеріалів та технологій в висотному будівництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Автори
Кривенко, О. В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Досліджується розвиток будівельних матеріалів та технологій з прив’язкою до вирішення задач висотної забудови (у період з кінця 19 сторіччя до нашого часу). Більше уваги приділено сучасним інноваційним можливостям щодо застосування наноматеріалів та нанотехнологій у висотній забудові. Визначені характеристики основних будівельних матеріалів при застосуванні нанотехнологій, що використовуються у висотному будівництві. Аналіз використання наноматеріалів у конструктивних рішеннях та опорядженні висотної будівлі представлено на прикладі перспективного проекту висотної будівлі.
Опис
Ключові слова
кафедра архітектурних конструкцій, висотна забудова, будівельні матеріали та технології, наноматеріали та нанотехнології, high-rise building, construction materials and technologies, nanomaterials and nanotechnologies
Бібліографічний опис
Кривенко О. В. До питання застосування інноваційних будівельних матеріалів та технологій в висотному будівництві / О. В. Кривенко // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА. 2019. - Вип. 70. - С. 296-307. - Бібліогр. : 13 назв.
Зібрання