Аналіз конструкцій та теплових процесів у енергетичному вікні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Кріпак, І. С.
Приймак, О. В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Метою даної роботи є аналіз існуючих і розробка конструкцій та фізичної моделі теплових процесів енергетичного вікна на основі аналізу літературних джерел та патентних досліджень. Енергетичне вікно крім освітлення простору приміщення має забезпечувати його теплотою у холодний період року і холодом в теплий за допомогою теплового насосу з мікрокомпресором. Поєднання енергоефективного вікна з роботою теплового насосу може перетворити світлопрозору конструкцію з найбільш уразливого щодо теплових втрат елемента конструкції огородження - навпаки в енергогенеруючий елемент. Таке вікно може працювати повністю автономно, як звичайний опалювальний прилад.
Опис
Ключові слова
теплота, тепловий потік, розрахунковий період, енергозбереження, енергоефективність, відновлювальна енергія, кафедра теплотехніки
Бібліографічний опис
Кріпак І. С. Аналіз конструкцій та теплових процесів у енергетичному вікні / І. С. Кріпак, О. В. Приймак // Енергоефективність в будівництві та архітектурі : наук. – техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; відп. ред. П. М. Куліков. – Київ, 2017. - Вип. 9. - С. 115 – 118. – Бібліогр. : 10 назв.
Зібрання