Впровадження CRM-системи як засіб підвищення конкурентоспроможності девелоперської компанії

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019-03-27
Автори
Росинський, Андрій Валерійович
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
Ліра-К
Анотація
Аналіз поточного стану ринку первинної нерухомості України відображає тенденцію, що навіть за наявності попиту, традиційна маркетингова політика у сукупності з грамотною рекламною стратегією не є гарантією успішних продажів. Це викликає необхідність у знаходженні шляхів підвищення ефективності роботи з покупцями, а відповідно і у підвищенні конкурентоспроможності девелоперської компанії. Одним із таких шляхів є впровадження CRM-системи, яка являє собою комплекс взаємопов’язаних інструментів управління відносинами з клієнтами. При цьому бажання і потреби клієнтів у цих відносинах набувають найвищого пріоритету.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, девелоперська компанія, crm-система, підвищення конкурентоспроможності, кафедра економіки будівництва
Бібліографічний опис
Росинський А. В. Впровадження CRM-системи як засіб підвищення конкурентоспроможності девелоперської компанії / А. В. Росинський // Ефективні технології в будівництві : ІV Міжнародна науково-технічна конференція, Київ, 27-28 березня 2019 р. - Київ, 2019. – С. 132 - 133.
Зібрання