Що спільного в процесі утворення територіальних громад як групових систем розселення на локальному рівні з політикою та реформами?

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Яценко, В. О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
В статті проаналізовано особливості реформи адміністративного характеру в Україні за період ХХ – початок ХХІ століття. Виділено чотири основні етапи, які формували парадигму необхідності соціальних, економічних та політичних змін. Визначено роль та особливості містобудівної діяльності кожного етапу. Звернено увагу на можливі ризики та негаразди поквапливих процесів без урахування системних наукових фахових розробок.
Опис
Ключові слова
адміністративні зміни, територіальна громада, групова система населених місць, містобудівна діяльність, періоди та етапи реформ, реформи, кафедра ландшафтної архітектури
Бібліографічний опис
Яценко В. О. Що спільного в процесі утворення територіальних громад як групових систем розселення на локальному рівні з політикою та реформами? / В. О. Яценко // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2017. - Вип. 48. - С. 342 - 352. - Бібліогр : 6 назв.
Зібрання