Вплив попереднього нагріву на втрату стійкості пологих оболонок при дії тиску

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Автори
Соловей, М. О.
Кривенко, О. П.
Калашніков, О. Б.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Вивчається вплив попереднього нагріву на втрату стійкості пружних пологих ізотропних оболонок при навантажуванні їх рівномірним тиском. Розглядаються круглі у плані сферична і конічна панелі та сферичні квадратні у плані панелі з центральним отвором і перехресними каналами. Досліджено вплив ексцентричного за товщиною розташування каналів на втрату стійкості квадратної у плані панелі для різних варіантів нагріву обшивки і каналів. Виконано порівняння з розв’язками, що отримані в програмному комплексі ЛІРА.
Опис
Ключові слова
програмний комплекс ЛІРА, нагрів оболонок, нагрів оболонок, втрата стійкості, стійкість оболонки, термосилові навантаження, моментна схема скінченних елементів ( МССЕ ), скінчений елемент ( СЕ )
Бібліографічний опис
Соловей М. О. Вплив попереднього нагріву на втрату стійкості пологих оболонок при дії тиску / М. О. Соловей, О. П. Кривенко, О. Б. Калашніков // Опір матеріалів і теорія споруд : наук. – техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. В. А. Баженов. – Київ : КНУБА, 2012. - Вип. 90. - С. 143 - 158. - Бібліогр. : 8 назв.
Зібрання