Дослідження функціональних задач аналізу собівартості ІТ–продукту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Цюцюра, Микола Ігорович
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
У собівартості освітнього ІТ-продукту, як у синтетичному показнику відбиваються всі сторони виробничої і фінансово-господарської діяльності закладів освітньої сфери: ступінь використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, якість роботи і керівництва в цілому. Для розробки стратегії розвитку освітнього закладу необхідно не тільки враховувати поточний попит на ІТ-продукт, а й проводити його моделювання. Ідеєю даної роботи є дослідження та обґрунтування задачі на змістовному рівні, яка описується таким чином: освітній заклад за фіксованою ціною та зростаючим прибутком спочатку збільшує споживання даного ІТ-продукту до певного максимального значення, а потім подальше зростання прибутку веде до зниження споживання даного ІТ-продукту до оптимального рівня.
Опис
Ключові слова
ІТ-продукт, синтетичні показники, оцінка суттєвого атрибуту, коефіцієнт корисності ІТ-продукту, віртуалізація програмного забезпечення, переваги MSI пекеджингу, кафедра інформаційних технологій
Бібліографічний опис
Цюцюра М. І. Дослідження функціональних задач аналізу собівартості ІТ-продукту / М. І. Цюцюра // Управління розвитком складних систем : зб. наук. праць / Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; гол. ред. Лізунов П. П. – Київ : КНУБА, 2017. – № 29. – С. 177 - 183. - Бібліогр. : 18 назв.
Зібрання