Про перспективи розвитку вітчизняної гідроенергетики в констексті планів будівництва каскаду гідроелектростанцій у Дністровському каньйоні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Стефанишин, Д.В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Проаналізовано проблеми і перспективи розвитку гідроенергетики в Україні з врахуванням світових тенденцій та умов, що складаються в країні. Розглянуто основні ризики гідроенергетичного будівництва у Дністровському каньйоні як складової частини чинної Програми розвитку гідроенергетики України до 2026 р. Вказано на необхідність перегляду засадничих принципів, на яких мають ґрунтуватися оцінки гідроенергетичного потенціалу та плани введення нових потужностей гідрогенерації в країні.
Опис
Ключові слова
відновлювана енергетика, гідроенергетика, гідроенергетичний потенціал, Дністровський каньйон, енергозбереження, ризик
Бібліографічний опис
Стефанишин Д. В. Про перспективи розвитку вітчизняної гідроенергетики в констексті планів будівництва каскаду гідроелектростанцій у Дністровському каньйоні / Д. В. Стефанишин // Екологічна безпека та природокористування : зб. наук. праць / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. : О. С. Волошкіна, О. М. Трофимчук. - Київ : КНУБА, 2017. - Вип. 23. - С. 5-19. - Бібліогр. : 37 назв.
Зібрання