Особливості організації закладів харчування у готелях

Ескіз

Дата

2015

Автори

Брідня, Л. Ю.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

КНУБА

Анотація

У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурнопланувальні параметри відповідних приміщень та обладнання.

Опис

Ключові слова

кафедра архітектурного проектування цивільних будівель і споруд, готель, заклади харчування, готельні заклади харчування

Бібліографічний опис

Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2015. - Вип. 38. - С. 369-374. - Бібліогр. : 4 назви.

Зібрання

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.dataset

item.page.dataset