Electronic Kyiv national build and architectural university Repository

Особливості організації закладів харчування у готелях

Show simple item record

dc.contributor.author Брідня, Л. Ю.
dc.date.accessioned 2020-05-15T11:35:20Z
dc.date.available 2020-05-15T11:35:20Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2015. - Вип. 38. - С. 369-374. - Бібліогр. : 4 назви. uk_UA
dc.identifier.issn 2077-3455
dc.identifier.uri http://repositary.knuba.edu.ua:8080/xmlui/handle/987654321/3802
dc.description.abstract У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурнопланувальні параметри відповідних приміщень та обладнання. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher КНУБА uk_UA
dc.subject кафедра архітектурного проектування цивільних будівель і споруд uk_UA
dc.subject готель uk_UA
dc.subject заклади харчування uk_UA
dc.subject готельні заклади харчування uk_UA
dc.title Особливості організації закладів харчування у готелях uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.subject.udc 728.5 uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account