Вип. 15

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 18 з 18
  • Документ
    Развитие организаций в условиях бифуркаций
    (КНУБА, 2013) Ярошенко, Ю. Ф.
    Рассматривается модель бифуркации в программах развития организаций. Анализируются модели обеспечения устойчивого развития организаций с учетом движущих сил и сопротивлений, рисков и возможностей. Представлена модель управления внутренними процессами бифуркации развития организации учреждения.
  • Документ
    Особливості застосування методів аналізу зацікавлених сторін в соціальних та комерційних проектах
    (КНУБА, 2013) Рич, М. І.
    Розглянуто можливість використання моделі Мітчелла та системи показників відповідальності для аналізу зацікавлених сторін в соціальних та комерційних проектах та визначено особливості такого застосування.
  • Документ
    Принципи побудови програм розвиткуфінансових установ в умовах турбулентного оточення
    (КНУБА, 2013) Ярошенко, Т. О.
    Розглянуто принципи антикризового моделювання турбулентного оточення в управлінні програмами розвитку фінансових установ. Визначені системи ключових індикаторів управління програмами розвитку в умовах турбулентного оточення.
  • Документ
    Управління успіхом проектів розвитку на основі відтворення підприємницької енергії
    (КНУБА, 2013) Ярошенко, Н. П.
    Розглянуто управління успіхом проектів на основі відтворення підприємницької енергії в розвитку організацій.
  • Документ
    Стратегія бюджетування проектів розвитку освіти
    (КНУБА, 2013) Цюцюра, М. І.
    Розглянуто стратегію бюджетування в управлінні проектами; головні елементи програмно-цільового бюджетування проектів розвитку освіти. Наведено основні кроки та етапи бюджетування проектів розвитку, проаналізовано їх позитивні та негативні сторони.
  • Документ
    Рефлекторная система голосового управления техническими устройствами (РСГУ)
    (КНУБА, 2013) Тесля, Ю. Н.; Чёрный, А. Ю.
    Изложены результаты применения интроформационного подхода теории несилового взаимодействия к построению системы голосового управления. Разработана и представлена структура рефлекторной системы голосового управления техническими устройствами и алгоритм ее функционирования.
  • Документ
    Метод інкорпорування системи машинного перекладу в інформаційно-організаційне середовище підготовки іноземців
    (КНУБА, 2013) Палій, С. В.
    Проведено систематизацію сучасних систем машинного перекладу. Наведено критерії відбору систем машинного перекладу для інкорпорування в інформаційно-організаційне середовище доуніверситетської підготовки та соціальної адаптації іноземців. Визначено оптимальну систему для такого інкорпорування. Наведено метод інкорпорування системи машинного перекладу в інформаційно-організаційне середовище підготовки іноземців.
  • Документ
    Розробка моделі модуля «Траєкторія навчання» для системи управління навчанням Moodle
    (КНУБА, 2013) Федусенко, О. В.; Рафальська, О. О.
    Розглянуто проблему розробки модуля «Траєкторія навчання» для системи управління навчанням Moodle. Такий модуль дозволить забезпечити індивідуальний характер навчальної діяльності кожного студента.
  • Документ
    Математична модель управління інформаційним середовищем девелоперського проекту
    (КНУБА, 2013) Тесля, Ю. Н.; Гоц, В. В.
    Запропоновано математичну модель управління інформаційним середовищем девелоперського проекту, що базується на використанні логіки предикатів 1-го порядку в матричних структурах пріоритетів і витрат на варіанти розвитку цього середовища.
  • Документ
    Пути развития корпоративных систем управления проектами
    (КНУБА, 2013) Оберемок, И. И.
    Показано, что развитие проектного управления в компании может осуществляться как в одном, так и во всех трёх направлениях одновременно: расширение портфеля проектов, применение областей знаний проектного управления и детализация проектов. Определены возможные пути развития корпоративной системы управления проектами компаний в зависимости от потребностей рынка и стратегических целей компании.
  • Документ
    Розробка моделі ІС оперативного управління логістикою вантажоперевезень
    (КНУБА, 2013) Задоров, В. Б.; Федусенко, О. В.; Федусенко, А. О.
    Розглянуто питання створення ефективної інформаційної системи оперативного управління логістикою вантажоперевезень, яка дозволить підвищити якість прийняття управлінських рішень в діяльності транспортного управління підприємства великого будівельного холдингу.
  • Документ
    Модель декомпозиції інформаційної дії
    (КНУБА, 2013) Єгорченков, О. В.; Єгорченкова, Н. Ю.; Лисицін, О. Б.
    Створена модель декомпозиції інформаційної дії через визначення впливу інструментів візуалізації інформації та поточної ситуації в проекті через знання суб’єктів управління на хід реалізації проектів. Ця модель базується на математичному апараті теорії несилової взаємодії та дозволяє формально підійти до оцінки впливу форм візуалізації інформації на розвиток проекту та отримання запланованих результатів.
  • Документ
    Статистична модель діагностування тріщиноутворення у металевих конструкціях
    (КНУБА, 2013) Глива, В. А.; Делас, М. І.; Токарев, В. І.; Клапченко, В. А.
    Виявлено можливості діагностування процесу появи тріщин у металевих конструкціях за рахунок змін вібраційних характеристик. Розроблено математичний апарат щодо оцінювання розмірів і кількості тріщин внаслідок змін термодинамічних показників.
  • Документ
    Неперервний акустичний контроль та ідентифікація тріщиноутворення в металевих конструкціях
    (КНУБА, 2013) Глива, В. А.; Делас, М. І.; Єременко, Б. М.
    Запропоновано систему контролю та ідентифікації тріщиноутворення в металевих конструкціях, що ґрунтується на реєстрації сигналів акустичної емісії і струмів витоку. Розроблена система дає змогу здійснювати контроль стану конструкцій у важкодоступних і недоступних місцях, накопичувати і обробляти зареєстровані сигнали в неперервному режимі та попереджати про наближення їх значень до критичних рівнів.
  • Документ
    Антикризове управління фінансовими установами в умовах турбулентності
    (КНУБА, 2013) Бушуєв, С. Д.; Ярошенко, Ю. Ф.
    Розглянуто принципи побудови та ключові рішення системи антикризового управління фінансовими установами. Визначено модель та систему проактивного управління розвитком в умовах турбулентності ринків.
  • Документ
    Параметры цитируемости научных публикаций в наукометрических базах данных
    (КНУБА, 2013) Бурков, В. Н.; Белощицкий, А. А.; Гогунский, В. Д.
    Рассмотрены особенности отображения научных статей в наукометрических базах данных. Определено, что наиболее применяемыми характеристиками продуктивности научной деятельности в мировом научном сообществе являються количество публикаций, число цитирований этих публикаций, а также обобщенный показатель научной продуктивности – индекс Хирша. Показано, что значение индекса Хирша существенно зависит от временнóго интервала, в котором учитываются публикации и их цитирование.
  • Документ
    Алгебра методологий управления проектами на основе геномной модели
    (КНУБА, 2013) Неизвесный, С. И.; Харитонов, Д. А.; Рогозина, В. Б.
    Рассмотрена алгебра методологий управления проектами, программами и портфелями проектов. Формализована система операций алгебры методологий.
  • Документ
    «Ядро» моделі будівельного об'єкта на основі базового набору графічних примітивів та атрибутів
    (КНУБА, 2013) Бородавка, Є. В
    Розглянуто елементи будівельного об'єкта та їх моделі подання на кожному етапі його життєвого циклу. Визначено базові геометричні примітиви для моделювання кожного елемента, а також розглянуто основні атрибути, що їх описують.