Характерні особливості та класифікація девелоперських проектів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Азарова, Ірина Борисівна
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Девелопмент нерухомості є складним комплексним та багатофункціональним процесом, що існує в країнах з розвиненою ринковою економікою вже майже сторіччя. Однак і досі це явище залишається не до кінця визначеним законодавчо та науково. Особливості девелоперських проектів майже не досліджувалися, існуючі класифікації суперечливі та неповні. Отже, метою цього дослідження є визначення характерних особливостей девелоперських проектів та здійснення їх класифікації. Для цього було виконано порівняння інвестиційно-будівельних та девелоперських проектів, охарактеризовано суттєві відмінності їх реалізації та управління ними. Визначено найважливіші класифікаційні ознаки девелоперських проектів та запропоновано класифікацію за ними. Визначення девелоперських проектів, що було надане в ході дослідження, розкриває їх сутність та дозволяє зрозуміти їх більш широке охоплення, ніж у інвестиційно-будівельних проектів.
Опис
Ключові слова
девелопмент нерухомості, девелоперські проекти, управління проектами, ознаки девелоперських проектів, класифікація девелоперських проектів
Бібліографічний опис
Азарова І. Б. Характерні особливості та класифікація девелоперських проектів / І. Б. Азарова // Управління розвитком складних систем : зб. наук. праць / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. П. П. Лізунов. – Київ : КНУБА, 2017. – № 32. – С. 6-16. - Бібліогр. : 26 назв.
Зібрання