Як громада збирається розбудовувати місто Южне в умовах відсутності вільних територій

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Автори
Серьогін, Ю. І.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Все почалось з того, що архітектор – автор побудованих у 2004р спортивного комплексу «Олімп» Одеського припортового заводу та головної площі міста, з оказією 2014 року побував в місті Южному та побачив як безталанно освоюється узбережжя і згадав свої задумки щодо цього, обговорені свого часу з керівництвом ОПЗ. Повернувшись додому, я розробив ескізні пропозиції Ростральної колони, що на мою думку повинна була завершити головну містобудівельну вісь, та переслав їх Меру міста та іншим впливовим особам міста в якості подарунка від архітектурного бюро місту Южному напередодні майбутнього 40-річчя. Ідея сподобалась і отримала розвиток.
Опис
Ключові слова
кафедра основ архітектури та архітектурного проектування, місто-курорт, яхтова гавань, марина, океанаріум, аквапарк, прогулянкова набережна, екологія, використання альтернативних джерел енергії
Бібліографічний опис
Серьогін Ю. І. Як громада збирається розбудовувати місто Южне в умовах відсутності вільних територій / Ю. І. Серьогін // Архітектурний вісник КНУБА : наук.-вироб. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. П. М. Куліков.- Київ : КНУБА, 2018. - Вип. 16. - С. 293-307. - Бібліогр. : 4 назви.
Зібрання