Вип. 23

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Кореляційні зв’язки, які впливають на зміни якості води Дніпровського каскаду та заходи по вирішенню проблеми
    (КНУБА, 2014) Кузьмич, І. С.
    Висвітлюються проблеми споруд водопостачання, що спричинюються цвітінням поверхневих вод в літній період. Визначається вплив низки факторів на активізацію нарощення маси фітопланктону як фактору можливих змін якості води з метою прогнозування вимог до очисних споруд водопроводів в умовах кліматичних змін. Проаналізовано зв'язок біомаси фітопланктону з температурою води, вмістом біогенних елементів, інтенсивністю загальної сонячної радіації, кількістю опадів.
  • Документ
    Гідравлічний опір внутрішніх потоків дрен-променів
    (КНУБА, 2014) Тугай, Я. А.; Пікуль, Ю. М.; Майстренко, Г. В.
    Надається аналіз застосування коефіцієнтів гідравлічного опору при розрахунках течій в трубах-променях водозаборів та дренажів.
  • Документ
    Обґрунтування роздільного розрахунку та проектування водопровідних мереж питної та технічної води
    (КНУБА, 2014) Кризський, М. М.; Омелянчук, М. В.
    Розглядається обґрунтування норми водоспоживання питної води на одного мешканця. Приводяться напрями розробки та впровадження комплексу взаємопов'язаних техніко-організаційних заходів по оптимізацїї систем водопостачання, удосконаленню методів планування і економічного стимулювання. Проаналізована структура втрат води та основні причини їх формування. Розглянуто основні вимоги до технічної води, води для миття вулиць та води для поливу зелених насаджень.