Вип. 19

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Документ
    Систематизация техногенных воздействий и структурные особенности живой материи
    (КНУБА, 2012) Панова, Е. В.
    Розглядаються принципи систематизації техногенних дій залежно від структурних особливостей живої матерії для більш точнішого прогнозування можливих негативних наслідків таких дій на довкілля і на складові живої матерії.
  • Документ
    Електрокоагуляційна установка з торцевим електродним блоком
    (КНУБА, 2012) Білицька, Н. В.; Гетьман, О. Г.; Паламарчук, О. Ю.; Малько, В. Ф.
    Представлено інформацію про деякі особливості конструювання експериментальної установки для дослідження процесу електрокоагуляційного знебарвлення модельного водного розчину.
  • Документ
    Експериментальні дослідження коригування ph води бруситом
    (КНУБА, 2012) Аргатенко, Т. В.; Іщенко, О. О.; Злобіна, В. С.
    Представлено результати експериментальних досліджень обробки водних розчинів меленим та зернистим бруситом. Показано ефективність обробки знесоленої води з метою підвищення pH на 1...2 одиниці та можливість застосування реагенту для нейтралізації розчинів сильних кислот.
  • Документ
    Підпертий гідравлічний стрибок у водобійному колодязі
    (КНУБА, 2012) Константинов, Ю. М.; Гіжа, О. О.
    Розглядаються загальні характеристики підпертого гідравлічного стрибка перед різними гасителями енергії, вплив числа Фруда на початку стрибка, ступеня підпертості на всі параметри стрибка, вплив наповнення відвідного каналу на глибину водобійного колодязя. Показано, що на максимальну глибину колодязя впливає також кривизна вільної поверхні на виході з нього.