Аналіз особливостей проекту створення підприємства з обслуговування літаків в Еквадорі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Автори
Сепеда Гуаман, Діего Фернандо
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Повітряні судна є надскладними машинами, тому їх технічне обслуговування є складним і поділяється на чимало типів. Від складності обслуговування залежатиме і організація бізнесу з обслуговування повітряних суден, місце розташування такого підприємства, а також дозволи, які необхідно отримати. В Еквадорі представлені державні та приватні підприємства, причому державні підприємства мають кращий рівень технічного персоналу та ширший перелік технічних сертифікатів, які дають їм змогу обслуговувати більшу кількість (за моделями) повітряних суден. Відсутність належного обслуговування може призводити до серйозного негативного впливу на бізнесову діяльність авіакомпанії, яка володіє чи користується літаком, наданим у лізинг. Структура підприємства з обслуговування літаків визначатиметься, серед іншого, видом обслуговування літаків. Це може бути окремий підрозділ в рамках аеропорту, окреме підприємство або підрозділ заводу-виробника. Тож перед підприємством, що надає послуги з обслуговування літаків, стоятимуть ризики управління персоналом та високий рівень контролю над здійсненими роботами з обслуговування.
Опис
Ключові слова
створення підприємства з обслуговування літаків, структура підприємства з обслуговування літаків, сертифікат технічного обслуговування, повітряне судно, організація проекту з обслуговування літаків, ризики
Бібліографічний опис
Сепеда Гуаман Д. Ф. Аналіз проблематики створення проекту з обслуговування літаків в Еквадорі / Д. Ф. Сепеда Гуаман // Управління розвитком складних систем : зб. наук. праць / Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; гол. ред. Лізунов П. П. – Київ : КНУБА, 2018. – № 36. – С. 21-26. - Бібліогр. : 15 назв.
Зібрання