Київський національний університет будівництва і архітектури
Інституційний репозитарій

Фонди
Виберіть фонд, щоб переглянути його зібрання.
Нові надходження
listelement.badge.dso-typeДокумент, Фактори формування споживчих властивостей курячих яєць та оцінка їх якості(КНУБА, 2025) Ілляш, Дарина; Самойленко, АнтонінаКурячі яйця є невід’ємною частиною раціону сучасної людини, оскільки вони містять велику кількість необхідних для організму поживних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали. Яйця є джерелом цінних поживних елементів і широко використовуються як самостійний продукт, так і в якості інгредієнта для приготування різноманітних страв.listelement.badge.dso-typeДокумент, Маркетингові дослідження – основа для впровадження інноваційних технологій(КНУБА, 2025) Журавська, НаталіяЗгідно розділу III «Процедура (процес) комерціалізації розробок вищих навчальних закладів та наукових установ державної форми власності» для механізму комерціалізації розробок вищих навчальних закладів та наукових установ державної форми власності складається з 6 етапів, 2 ‒ маркетингові дослідження.listelement.badge.dso-typeДокумент, Товарзнавча характеристика та якість рибних консервів, що реалізуються у м. Києві(КНУБА, 2025) Нечипоренко, Кіріл; Самойленко, АнтонінаКонсервована риба, зокрема шпроти, займає значне місце у структурі споживання харчових продуктів в Україні. Популярність цього продукту зумовлена поєднанням зручності у використанні, довговічності зберігання та привабливих смакових характеристик.