Формування вартості земельних ділянок, що не забезпечені інженерними комунікаціями та виходом до доріг

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Литвиненко, І. В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Розглянуті проблеми формування ринкової вартості земельних ділянок під садибне житлове будівництво, що не забезпечені доступом до інженерних комунікацій та виходом до доріг. Проблема може бути вирішена шляхом встановлення земельних сервітутів на право проходу та проїзду та прокладання інженерних комунікацій або шляхом планувальних рішень. При цьому як земельна ділянка, на користь якої встановлюється сервітут, так і прилеглі або сусідні земельні ділянки, що задіяні у процедурі встановлення земельних сервітутів можуть змінювати свою ринкову вартість. Розглянуто випадки формування вартості земельних ділянок при забезпеченні доступом до інженерних комунікацій та доріг різними методами.
Опис
Ключові слова
кафедра землеустрою і кадастру, ринкова вартість земельної ділянки, право земельного сервітуту, інженерні мережі, право проходу та проїзду, рыночная стоимость земельного участка, земельный сервитут, инженерные сети, право прохода и проезда, land parcel market value, easement of right-of way
Бібліографічний опис
Литвиненко І. В. Формування вартості земельних ділянок, що не забезпечені інженерними комунікаціями та виходом до доріг / І. В, Литвиненко // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. – Київ : КНУБА, 2017. – Вип. 65. – С. 325-329. - Бібліогр : 3 назв.
Зібрання