Інтегровані енергоефективні технології в архітектурі та будівництві: Енергоінтеграція-2018

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Автори
Плоский, В. О.
Скочко, В. І.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
25-27 квітня 2018 року в Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА) відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Інтегровані енергоефективні технології в архітектурі та будівництві: «Енергоінтеграція-2018». У конференції прийняли участь вітчизняні та закордонні вчені, докторанти, аспіранти й студенти вищих навчальних закладів, практикуючі архітектори, конструктори, інженери та будівельники, провідні фахівці комунальних підприємств та компанійвиробників енергоефективних будівельних матеріалів, виробів, конструкцій і обладнання, як будівельно-технологічного, так і інженерного, в тому числі альтернативних джерел енергії. Цього року учасники конференції представляли Україну, Польщу та Німеччину. Загалом, за вісім років проведення конференції у ній приймали участь спеціалісти з понад десяти країн Європи та Азії.
Опис
Ключові слова
кафедра архітектурних конструкцій, інтегровані енергоефективні технології, енергоефективні технології в архітектурі, енергоефективні технології в будівництві, Енергоінтеграція-2018
Бібліографічний опис
Плоский В. О. Інтегровані енергоефективні технології в архітектурі та будівництві: Енергоінтеграція-2018 / В. О. Плоский, В. І. Скочко / Містобудуцвання та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2018. - Вип. 67. - С. 10-12. - Бібліогр. : 2 назви.
Зібрання